Πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, BEST OF

ANDAZ MAUI AT WAILEA, ΧΑΒΑΗ

297 δωμάτια δίπλα στην αμμώδη παραλία Mokapu, είναι, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler ένα από τα καλύτερα beach hotel του κόσμου.

FOUR SEASONS, ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παλάτια της πόλης στο Admiralteysky, χτισμένο το 1820, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο μετά από ανακαίνιση που διήρκεσε οκτώ χρόνια. Δύο βήματα από το Ερμιτάζ, με θέα σε υπέροχους κήπους, μαρμάρινα μπάνια και δύο από τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη.

ACE HOTEL, ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Χτισμένο το 1927, το εντυπωσιακό κτήριο ήταν η έδρα της κινηματογραφικής United Artists. 182 δωμάτια με διακόσμηση που σέβεται την ιστορία του, πισίνα στην ταράτσα και ο θρυλικός κινηματογράφος 1.600 θέσεων. Διακρίθηκε στην κατηγορία Best Design Hotels.

THE MARLTON HOTEL, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Επιλεγμένο στην κατηγορία Best Budget Hotels, αλλά με τιμές που ξεκινούν από τα 200 €, βρίσκεται στο Greenwich Village. Στο κτήριό του, που κατασκευάστηκε το 1900, υπήρχε ένα μπαρ όπου συνήθιζε να τα πίνει ο Τζακ Κέρουακ.

LA BANDITA TOWNHOUSE, ΙΤΑΛΙΑ

Σε ένα πρώην μοναστήρι στη μεσαιωνική πόλη Πιέντζα βρίσκεται αυτό το ξενοδοχείο που διακρίθηκε στην κατηγορία Best Family Hotels, αφού προσφέρει ιδιαίτερες διευκολύνσεις σε οικογένειες όπως φύλαξη παιδιών, παιδότοπο και δραστηριότητες.

PARK HYATT SIEM REAP, ΚΑΜΠΟΤΖΗ

Το υπέροχο art deco κτήριο στη δημοφιλή πόλη στα βορειοδυτικά της χώρας, ξεχώρισε για το καταπληκτικό ρεστοράν του.

FOGO ISLAND INN, ΚΑΝΑΔΑΣ

Στην ανατολική ακτή της χώρας, στο τελευταίο νησί πριν από τον Ατλαντικό Ωκεανό, στην άκρη του κόσμου. Μόνο εσείς και τα παγόβουνα. Όμως όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα και είναι εξαιρετικά διακοσμημένα από τους κατοίκους του διπλανού οικισμού. Μάλιστα οι φιλόξενοι ντόπιοι γίνονται οδηγοί σας στις ξεναγήσεις στο νησί

AMAN CANAL GRANDE, ΒΕΝΕΤΙΑ

Στεγασμένο στο Palazzo Papadopoli, το ιστορικό παλάτι του 16ου αιώνα που ανήκε σε έναν ελληνικής καταγωγής βενετσιάνο ευγενή, μετατράπηκε από φέτος σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 24 δωματίων με τιμές που ξεκινούν από 1.150 € τη βραδιά.

AMERICAN TRADE HOTEL, ΠΑΝΑΜΑΣ

Στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, το υπέροχο αποικιακού ρυθμού κτίσμα του 1917 θυμίζει κάτι από Αβάνα. Οι τιμές του ξεκινούν από 180 € και τα δωμάτια του 4ου ορόφου έχουν θέα στην έξοδο της διώρυγας του Παναμά στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Add Comment